Det siger mine klienter !

Absolut bedste behandler

Jeg kan anbefale Marcus. Han er en verdens klasse terapeut og behandler! Jeg har været i forløb hos ham i 6 måneder, han arbejder professionelt på samme tid formår han at forstå dig dybt både som menneske og på et spirituelt plan. Kan varmt anbefale Bachhuset til dig som er på udkig efter den absolut bedste behandler til prisen og naturligvis kvaliteten. Den personlige vækst jeg har haft med Marcus gennem mit forløb er uvurderlig og jeg er jeg evigt taknemmelig for ham og at jeg tog beslutningen og sendte ham en besked trods den angst jeg havde for at tag handling. Hvis jeg kan så kan du også. Stol på din intuition og bare skriv!


Valdemar Rosborg

Du har gjort en meget stor forskel for mig og gør det stadig 


Jeg fik dig anbefalet af en veninde som havde fået dig anbefalet af en kollega. Er det ikke fantastisk?

Jeg tør slet ikke tænke på hvor jeg ville være i dag hvis ikke jeg havde søgt hjælp hos dig.

Jeg havde så meget indre kaos og kunne ikke håndtere eller rumme mine tanker.


Jeg følte mig både forkert og meget alene, også selv om jeg var omgivet af andre mennesker.

Det gør jeg ikke længere og mest af alt føler jeg mig elsket i den her verden 


Du viser mig vejen, og gør det i et tempo hvor jeg kan følge med 

Ved at have hjulpet mig, har du også indirekte hjulpet min familie 


Af hjertet tak og de bedste anbefalinger herfra.


Bettina

Jeg tror jeg besøgte dig første gang i 2010. Jeg ville hypnotiseres så hver gang jeg fik lyst til slik, så drak jeg vand. Nå men sådan fungerede det jo ikke, men til gengæld fik jeg en “ligegyldighed” overfor slik i meget meget lang tid efter.


Næste gang jeg besøgte dig var jeg sygemeldt med stress. Og hold da op - du gav en ro i mit system som enestående. ENESTÅENDE.


Når livet har haft lidt for meget turbulens, så kommer jeg til dig og din hypnose og healing får mig til at se meningen med galskaben.


Marcus, jeg har anbefalet dig til utallige personer.

Du er intet mindre end den bedste super-power-førstehjælp når det ser sort ud.


Grunden til at jeg (og måske andre af dine klienter) ikke kommer tilbage 14 dage efter er jo - at det virker langsigtet på bare en enkelt konsultation.


Tak for dig.


Lissen Vejlskov Nielsen

Hej Marcus,


Du løste egentlig ikke det "problem" jeg i sin tid opsøgte dig for, til gengæld hjalp du mig med at påbegynde en livsforandrende rejse som jeg slet ikke anede at jeg havde voldsomt brug for. Du ved det måske ikke, og jeg var måske for dårlig til at sige det, men mødet med dig har været en af de største betydninger for at jeg i dag lever og føler mig som et grundlæggende lykkeligt menneske. Jeg har gennem årene anbefalet dig til alle der gad at lytte og jeg har tit tænkt at jeg ville få meget ud af at opsøge dig igen, men du ved, den ene dag tager den anden og tiden er fløjet. De sidste par måneder har jeg bearbejdet min ægtefælle til at tage ud og besøge dig en tur, og jeg håber han snart er moden til den rejse.

Nogen gange skal oplevelsen hos dig bearbejdes et stykke tid, før man indser hvor stor en betydning den har.


Knus

Caroline Sode Thyssen


Hej Marcus,

Jeg vil sige du gør det mega godt. Jeg skal lige igennem det første skridt. Jeg har det virkelig godt efter besøget hos dig. Du har guide mig i den rigtige retning. Jeg tager ikke meget af den medicin, som psykiatrien havde udskrevet til mig. Jag kom fordi jeg havde volsomme vedesudbrud, det har jeg næsten ikke haft siden første session. Jeg er benamputeret og du har også reduceret mine fantomsmerter. Jeg bruger æblescider eddike, som du rådede mig til for reflux. Jeg ser tit dine videoer specielt "Healing af indre barn" og "Jordforbindelse" det giver ro i mine tanker og fjerner min frygt og uro. De to øvelser benytter jeg meget, og hvis der er tid til mere kigger jeg på flere af dine videoer. Du anbefalede mig at få en hund og nu har jeg fået min hund Buster, som er en dansk svensk gårdhund. Han er kun 12 uger gammel, men vi får gået nogle lange ture.  Tak for gode råd og vejledning. og der er mere i mig, som skal åbnes op for. Du har mig som kunde for evig. Jeg har fået det godt i det hele taget, så det virker!
Klap dig selv på skulderen :-)

Christian Hansen

Kære Marcus


Jeg var i en svær situation ,da jeg fik tiltrukket lige præcis dén ,af dine mange gode videoer,som jeg havde stor gavn af lige i det øjeblik!!!En rigtig god telefonsamtale med dig,gav mig ro og vished om,at alt var lige præcis som det skulle være!!


Din homøopati hjalp for en kort stund,men jeg bærer selv en stor del af skylden,da jeg ikke formåede at gå all in på dine kostvejledning


Jeg bryder mig ikke om at køre "langt" i bil,og det er grunden til,at jeg ikke har været i din praksis!!


Kæmpe stor tak,og dyb respekt for dit værdifulde arbejde!!!


Dorthe Mønnis

Til alle jer derude der gerne vil gøre noget godt for jer selv - se at få booket en tid hos Marcus - det kan varmt anbefales Og man kan altid blive en bedre udgave af sig selv

Dorte Dencker Schmidt

Kære Marcus


Jeg blev anbefalet, at opsøge dig som homeopat.


Mit besøg hos dig gav mig ro og den indsigt, der har fået mig til at arbejde videre med det du gav mig.

Jeg har set mange af dine videoer og har har taget en stor del af indholdet til mig. Så ja, dit arbejde på alle planer er vigtigt for mig.

Du er helt klart noget særligt. 


Jannie Spanggaard

Kære Marcus


Du har også gjort en kæmpe forskel i mit liv du var en kæmpe kæmpe hjælp omkring Peter, og, efterfølgende efter hans død og også for mig selv, jeg ved ikke om jeg havde klaret det hele uden dig, af hele mit hjerte tusind tak 


Ann Kornum

Marcus er et menneske med stor empati, jeg følte mig mødt fra jeg trådte ind af døren og igennem hele samtalen. Det føles som om, han ved hvem jeg er, og har kendt mig altid. Marcus deler rundhåndet ud af sine egne meget personlige oplevelser, og det gør at jeg tør dele min historie. Jeg har lidt af depression i mere end 5 år, og allerede efter første session hos Marcus (Bachhuset) mærkede jeg en glæde jeg ikke har mærket i mange år. Jeg har haft i alt 5 sessioner hos Bachhuset og er nu medicinfri og depressionen er væk. Selvfølgelig mærker jeg dage hvor jeg er trist, men som Marcus siger: Det gør alle mennesker - forskellen er bare om man undertrykker eller udtrykker det. Undertrykkelsen bliver til en depression på et tidspunkt. Jeg er så taknemlig for at min mor fortalte mig om Bachhuset - Jeg håber at jeg kan give den oplevelse videre, til andre der kan bruge en Marcus i deres liv.

Jonas (23 år)

Allergi & Høfeber?

Allergisk over for hund/kat

Et kæmpe tak skal lyde herfra mig, Tak for hjælpen igennem en længere periode, hvor du hjalp mig med at komme i balance.


Dette er flere år siden og jeg tager stadig ikke medicin og jeg tåler min dejlige hund 100% ..


Så Tusind tak og jeg vil altid anbefale andre dig, for du er dygtig og meget professionel og en rar person man føler sig tryg hos  ja tak 


Elene Maryan Rød

Marcus: Men hjælper mine behandlinger?

Ja selvfølgelig hjælper dine behandlinger Bare det at jeg ikke længere frygter foråret med nys, snot og øjne der klør pga høfeber. En kold skulder kurerer du på 15 minutter, en knæ ‘operation’ på 30 minutter. Jeg kunne blive ved.


10 ud af 10 stjerner herfra 


Ankie Sandvig

Siden et enkelt besøg hos Marcus i foråret 2014, har jeg for første gang i 20 år undværet øjendråber, næsespray og tabletter mod høfeber. Jeg kan tilmed spise æbler, pærer, kirsebær m.m uden allergisk reaktion. Mine varmeste anbefalinger til Bachhuset. Dortea Nielsen

Høfeber med røde kløende øjne og snue er stadig VÆK  .....Du har hjulpet mig med at finde min "kerne" og balance. Startede mig op på min selvudvikling, dér stadig er igang og ikke mindst guidet mig igennem mit cancer forløb

Christian Affelhøy

Højdeskræk

Marcus kurerede min højdeskræk på bare en behandling. Bagefter var jeg ude og klatre i trækroner og vandre i bjerge - helt uden problemer. Før var 5 trin på en stige mit max.


Birgit Sode

Børn og unge

Helt igennem fantastisk. Du kan altså et eller andet, Marcus. Kan varmt anbefales!

Emilie Breitenstein

Super skøn og nærværende behandling til min 7-årige dreng, der var vild med at være hos Marcus! Marcus ramte spot on, når han talte med min dreng, og havde så mange fine pointer, der gik rent ind! Gry Moulin Buch Gruhl

Kære Marcus

Troldmand eller ej... efter sidste besøg hos dig sad Emil nede ved vandet og tænkte lidt over vores besøg. Han spurgte mig om du virkelig er en troldmand? Og lidt efter sagde han: “jeg ved ikke hvad Marcus er, men han er ihvertfald sådan en, som kan gøre at alle mennesker får det bedre”

Bedre kan det ikke siges tak for dig Marcus!

Personlig udvikling og Terapi

Det virker!

I nøjagtig det tempo som er passende for den enkelte.


Er jeg bange, så må vi vente til jeg er knap så bange. Er jeg modig, så kaster vi os ud i det. Er jeg skeptisk, får jeg svar på mine spørgsmål og mulighed for at tage stilling.


Både jeg og de mange jeg har henvist, bliver mødt med nærvær, indsigt, nysgerrighed og en stor portion tålmodig varme - i det humoristiske hjørne. Det er forløsende og befriende.


Jeg er selv behandler, men elsker at komme hos Marcus, som kan hjælpe mig med at se hvad der er i skoven, når træerne står i vejen. Og at kroppen kommer på dupperne er jo bare en super bonus ❤


Lene Christophersen

Alle dine behandlinger, dine lyttende ører, alt din viden, alt din støtte, alle dine tryk, alle dine råd… Bare hele DIG, har gjort en forskel for MIG! Tak!!! 

Julie Petterson

Du har gjort en KÆMPE STOR forskel for mig.

Af hjertet  TAK - Jeg kom til dig med mange problemstillinger. Det tog du stille og roligt. Som du sagde…..hold nu op. Godt du kom…


Allerede da jeg tog fra dig 1 gang kunne jeg mærke en forskel. - Følger og læser ALLE dine opslag.


Charlotte

Se flere anmeldelser på Trustpilot, og her må du meget gerne også dele din egen oplevelse