TANTRA BEHANDLING

Jeg tilbyder tantra-behandlinger, fordi jeg på min egen krop har mærket den terapeutiske værdi af tantra.

Men hvad er en tantra-behandling egentlig? De fleste tænker på sex, når de hører ordet tantra. Men det er vigtigt at forstå, at når tantra forbindes med sex, skyldes det, at man kan arbejde med tantrateknikker i sit parforhold. Men det er ikke det, man arbejder med i en tantra-behandling. Tantra kan fx være en terapiform for mennesker, der har mistet lysten til sex. Men tantra er så meget mere. Her er lidt mere om behandlingen:

En tantramassage kan åbne et menneske for sit fulde potentiale indenfor seksualitet, femininitet, maskulinitet og spiritualitet.Massagen vil være meget kærlig og empatisk og hjælpe modtageren med at nyde sig selv, føle selvaccept og lære sig selv at kende på en dybere og mere hel måde, der inkluderer krop, følelser, seksualitet og sjæl.

Massagen kan også bruges til at behandle konkrete udfordringer såsom vulvodyni, spændinger i kroppen, skam, manglende selvværd, healing af kropslige og følelsesmæssige traumer og mere.

Tantramassage er en måde at berøre dit hjerte på, en langsom dans, hvor energi og universel kærlighed mødes i fuldt nærvær.


Det er en invitation til at opleve din sjæls sensitivitet og dens spirituelle natur. Det er også et rum, hvor det er tilladt at blive seksuelt opstemt, mærke sin seksuelle energi flyde i kroppen og give sig selv lov til at trække vejret, stønne, råbe, skrige og selvfølgelig også bare være stille og nyde at modtage energi og berøring.


Når du træder ind i den bevidste og kærlige berøringsmagi og giver slip på dine forventninger om at skulle reagere på en bestemt måde eller mærke noget specifikt, kan tantramassage hjælpe dig med at finde hjem i dig selv. Du får mulighed for at opdage, hvem du er bag facaden: et frit og ubegrænset væsen, der kan rumme livets mangfoldigheder.


Massagen er på én gang sensuel og vækkende og samtidig dybt afslappende og nærende. Kroppen vækkes langsomt gennem opmærksom, sensuel og nærværende berøring, hvor vægten ligger på afspændthed og dyb nydelse fremfor kortvarig seksuel spænding og forløsning.

Jeg hjælper dig med at sætte tempoet ned, så du kan mærke dig selv, mærke din krop og din lyst og øge din krops evne til at rumme nydelse. Du kan udforske dig selv, din seksualitet og sanselighed uden at skulle præstere eller levere.


Din oplevelse er helt unik, der er ikke noget rigtigt eller forkert. Der er ikke noget bestemt, du skal opleve. Her får du mulighed for at give plads til de følelser, som er, uanset om det er lyst og nydelse eller sorg og længsel og alt derimellem. I tantra giver vi det hele plads, og når vi gør det, kan det, der har brug for at blive forløst, hurtigt forløses.


Når vi virkelig giver os selv lov til at tage imod, åbner vi vores hjerte – og det er et meget sårbart sted at være. Jeg lover dig at være ved din side med omsorg, kærligt nærvær og indføling.

Jeg inviterer dig til at flyde med i den sanselige berørings bevægelser og dykke ind i din sjæls uendelige vidder, mens jeg holder et trygt rum for dig.

Under mine tantramassagesessioner arbejdes der på at afspænde bækkenet, men samtidig tages der hensyn til hele kroppen. Dette skyldes den fysiske, energimæssige og følelsesmæssige forbindelse, der eksisterer mellem bækkenet og resten af kroppen.


Mange mennesker i vestlige kulturer oplever spændinger i bækkenbunden, som kan skyldes forskellige faktorer såsom:


- Tidligere traumatiske oplevelser som chok, sorg eller afvisning.
- Psykiske eller fysiske overgreb, streng opdragelse eller sociale normer og skam.
- Skader som følge af ulykker, operationer, omskæring eller vanskelige fødsler.


Spændinger i bækkenbunden er ofte forbundet med tilbageholdt vejrtrækning i brystkassen og spændinger i skuldre, hals, nakke samt ben og fødder.

Under eller efter en tantramassagesession er det ikke ualmindeligt, at følelser eller erindringer dukker op. Dette sker, fordi årsagerne til spændingerne bliver tydeligere og dermed kan erkendes og bearbejdes. Problematikkerne kan ofte spores tilbage til familie- og samfundsmæssige påvirkninger.

Du er velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har brug for en afklarende samtale.


Tantrabehandling i juli: særpris kr. 800,-  Normalpris kr. 1.200,-

Der er afsat 2 timer til din helt igennem afslappende tantramassage.

Klinikken er åben for både kvinder og mænd.


En tantra behandling kan være kun krop, uden berøring af "kønnet"
Eller man kan på forhånd aftale, at der skal indgå Lingam eller Yoni massage i behandlingen, Læs mere om Lingam og Yoni massage på undersiderne.


Hvis du gerne vil indføres mere i hvad tantra er og

hvordan det kan blive en del af dit parforhold, vil jeg

anbefale bogen "DEN NYE TANTRA" af Anne Sophie

Jørgensen.