LINGAM MASSAGE

Lingam-massage - Hvad skal det til for? og Hvordan forbereder man sig?


Hvad skal der til for at få en succesfuld lingam-massage?

1) Du skal kunne slappe af og være i den modtagende rolle.

2) Du skal kunne tillade dig selv at blive liderlig foran et andet menneske.

3) Du skal kunne være ligeglad med, om din pik bliver stiv eller ej; det har ingen betydning.

4) Du skal kunne give slip på alle tanker om skyld/skam og at det er forkert at nyde at blive rørt ved.

5) Du skal give slip på ønsket om et bestemt resultat. I tantra er der ikke et mål. Målet er at være i oplevelsen, ikke at skulle et bestemt sted hen.


Hvad skal der til for?

Lingam-massage kan mange ting.


Lad os starte med det helt åbenlyse – Seksuel nydelse og selvforkælelse.

Lingam-massage er mest kendt som en del af en tantra massage, som en slags seksuel selvforkælelse, og det er det virkelig også. Hvis massøren ved, hvad han eller hun laver, kan det være en virkelig intens og erotisk oplevelse.


Men ordet massage kan også tages bogstaveligt – så præcis som når man modtager massage af muskler og led, har din lingam også brug for massage for at holde sig i god form.

Lingam-massage øger blodgennemstrømningen i lingam og kan derfor give bedre og kraftigere erektioner.


I nogle tilfælde kan mellem 5 og 15 lingam-massage-sessioner afhjælpe rejsningsproblemer.

Det kan ikke garanteres, men hvis lægen ikke har kunnet finde noget, du fejler, kan lingam-massage hjælpe, fordi det øger blodgennemstrømningen i vævet i penis og træner nervesystemet gennem den langsomme og fine berøring af penis og at du bliver trænet i at mærke dig selv.


Lingam-massage kan også afhjælpe nogle årsager til for tidlig udløsning. Igen, fordi du bliver trænet i, at mærke ilden (din seksuelle energi) og at den bliver ført væk fra pikken, før du får udløsning. Du vil også hos en professionel tantra terapeut lære at bruge dit åndedræt og at afslappe bækkenbunden.


Lingam massage kan bestilles om en session, der kun fokusere på det. Ca. en times varighed eller det kan være en del af en tantra session, hvor man afslutter med Lingam massage. Det aftales på forhånd.