Behandling af børn

Jeg har altid haft lyst til at hjælpe børn. De har ikke selv skabt deres udfordringer, og kan derfor heller ikke selv ændre på det, de oplever. Derfor har jeg de sidste 20 år, arbejdet med børn i alle aldre.

En forudsætning for at arbejde med børn er, at jeg bliver nødt til at møde både mor og far. I min verden, er der ikke børn som er syge. Der er børn som fejlfortolker det de oplever i familien, i skolen, SFO, klubber og hvor de ellers færdes.

Den stærkeste indflydelse kommer dog fra mor og far. Det er mor og far som har skabt det program som barnet fungere under. Det er både gennem det talte ord, men endnu mere gennem forældrenes handlinger. Som forældre undervurdere man, hvor meget børn opfatter. Du tror måske at du kan tale engelsk, når du skal tale om dit barn. Det betyder faktisk som et ubevidst signal til barnet, at barnet nu er ekskluderet af fællesskabet. Det kan senere give enorme problemer, som kommer til udtryk ved, at barnet føler sig uden for og misforstået. Sådan sker alt i barnets underbevidsthed. Du har haft en kærlig intension, men det har haft en negativ konsekvens.

Sådan arbejder vi hele tiden, i forbindese med dit barns udfordringer. Hvad er der sket, der har givet barnet et negativt livssyn?
Hvad er årsagen til at barnets krop siger fra med: Astma, Allergi, Udslet, Gentagne infektioner, Forstoppelse, Diarré, Søvnproblemer, Angst, Depression, ADHD, ADD,
Aspergers og for lidt større børn: Misbrug af, Computerspil, Akohol, Hash, Sex og Porno?

Alt har en årsag, og vi skal sammen finde den årsag og koorigere den.

For mindre børn, sker det gennem healing, samtale, Bachs blomsterdråber og Klassisk homøopati.

For større børn, anvendes alt det ovenstående kombineret med en lidt mere avanceret samtale terapi og hypnose.