KROPSTERAPI

Hvad er kropsterapi?


Kropsterapi er en kraftfuld metode baseret på anerkendte teknikker som forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk samt mobiliserende ledfrigørelser.


I kropsterapi fokuserer vi på at finde og løse årsagerne til dine problemer, ikke blot symptomerne. Vi arbejder ud fra, at årsagen til smerten ofte ligger et andet sted end hvor du oplever smerten.


Kropsterapi hjælper din krop med at restituere og helbrede sig selv, helt uden medicin. Behandlingen foregår på en briks og kræver hverken lange genoptræningsforløb eller psykologiske samtaler.


Vi forener krop og sind gennem et holistisk syn på dig som menneske – helt uden mystik.


En kropsterapibehandling begynder altid med en indledende samtale, hvor vi snakker om de fysiske eller psykiske udfordringer, du står over for i din hverdag.


Efter denne korte samtale starter selve behandlingen, hvor vi åbner lymfesystemet ved at afspænde muskel- og senehæfter. Dette hjælper kroppen med at skille sig af med ophobede affaldsstoffer, så du får mest muligt ud af behandlingen.


Under behandlingen anvender vi en kombination af lette pulseringer, dybe tryk samt aku- og zonetryk, alt efter dine specifikke behov. Dit åndedræt vil spille en aktiv rolle i behandlingen for at nå dybere ind i dine spændinger.

Vi afslutter behandlingen med en kort samtale, hvor vi gennemgår eventuelle følelser og oplevelser, der er dukket op undervejs.


Du vil være iført undertøj under behandlingen og dækket med et lagen og tæppe, så du føler dig tryg og godt tilpas.


En behandling varer 60 minutter. Vi afrunder med at du lige får 10-15 minutter til at lande, drikke vand og blive klar til at fortsætte din dag.


Prøv at planlægge dine kropsterapi sessioner på dage, hvor du ikke har for meget andet du skal. Det vil være godt at tage ud i naturen i en times tid efter behandlingen, hvis det er muligt.


Pris i Juli måned
1 time kr. 800,-

Normal pris kr. 1.200,-