En Rigtig Mand .... går ikke til lægen

I mit eget liv, har jeg deltaget i et utal af mandegrupper. Der høre jeg mange historier om, hvorfor mænd ikke går til lægen. Desværre er der mange berettigede grunde, som jeg udemærket forstår.

Som mand har man svært ved at åbne op for hvad der rør sig. Det tager tid at få fortrolighed med en læge eller terapeut. Tid lægen ikke har. Det bliver desværre mange gange systemet før manden.

I min klink arbejder jeg naturligvis med mænd og deres generelle sundhed, men naturligvis mest med parforholds problemer og seksuelle problemer. Det er mere almindeligt end du sikkert tror, at en mand har rejsningsproblemer. Måske hjælper lægens blå pille (viagra) måske gør den ikke. Under alle omstændigheder kommer medicinen med bivirkinger og besvær med at planlægge, hvornår man skal have sex. Måske undertrykker man vigtige signaler fra kroppen. Signaler som du bør lytte til.

Derfor vil jeg opfodre dig, til at bestille en tid hos mig, hvis du har seksuelle ubalancer.
De mest klassiske er:
- Rejsningsproblemer (Impotens)
- For tidlig udløsning (normalt under 3-4 minutter)
- Manglende eller overdrevet sexlyst
- Forvirring omkring sexualitet - hvilket køn er jeg egentlig til?
- Seksuelle tvangstanker
- Senfølger af seksuelle overgreb
- Hvem er jeg som mand - har jeg kontakt til min maskulinitet?
- Prostata sundhed igennem massage, eller er du spirituel og ønsker at arbejde med den hellige energi, som kan frigøres gennem prostata, så kan vi også arbejde med det, som en del af din kundalinie aktivering.

Hos mig er du velkommen - Du skal ikke være flov - for det første har jeg prøvet en del selv og for det andet sidder jeg hver dag og holder rum for andre mænd, som går det samme igennem.
Lad mig hjælpe dig, så du bagefter kan løfte andre mænd, der sidder i samme situation.

Kunne du have lyst til at dykke lidt dybere ned i mine tilbud til mænd, så besøg min hjemmeside: Bach Sexologisk Terapi
www.bach6terapi.dk