Konsultation, Voksen

Konsultation for voksne

Konsultationen tager udgangspunkt i dine behov.Når du vælger denne konsultation, er der ikke på forhånd valgt hvordan du får hjælp. I denne konsultation kan du selvfølgelig fortælle, hvad du ønsker at bruge tiden på, men ellers vil jeg intuitivt vælge, hvad der skal til for at hjælpe dig bedst muligt.


Det er den store forskel, i forhold til at vælge en af de andre behandlngsformer, hvor du selv aktivt afgør hvilken behandlingsform du ønsker.


Denne type konsultation er normalt opbygget sådan, at der er en samtale på ca. 30 minutter før den egentlige behandling. I samtalen fastlægger vi, hvad du ønsker hjælp til og jeg danner mig et indtryk af hvad der skal til for at genoprette din balance. Denne konsultation er velegnet til alle problemstillinger, uanset om der er tale om fysiske eller psykiske udfordringer.


I denne konsultationsform kan der indgå en eller flere behandlingsformer. Jeg kan tage elementer fra Kinesiologi, EFT, EMDR, Hypnose, Massage, Healing, Homøopati, Bachs blomsterremedier og kosttilskud. Normalt mærker jeg ret hurtigt hvilke rescurser vi skal bruge for at hjælpe dig.


Denne konsultation er meget velegnet til konkrete problemstillinger, hvor andre af mine tilbud kan benyttes til selvforkælelse.


Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig.

Mine priser finder du ved at logge ind i min online-booking. Du kan godt logge ind, uden at bestille tid.