Regression - Tidligere liv

Regression & Sjælerejse - På rejse med sjælen tilbage i tidligere liv

Regression eller sjælerejse?

Der er mange ord der dækker det at komme i kontakt med sine tidligere liv. Nogle ønsker blot at prøve, opleve eller fornemme hvad det går ud på, uden at man nødvendigvis har et problem eller en udfordring - men de fleste vil gerne kigge for at få noget at arbejde med i forhold til sig selv.

Går du rundt med mønstre, adfærd, tanker som du ikke ved hvor kommer fra?

Har du fobier eller frygter du højder, flyvning m.m?

Vil du gerne ændrer vaner i forhold til for eksempel mad, rygning og andet forbrugsmønster?

Ønsker du at arbejde dybt med dig selv i forhold til forståelse for den du er?

Ønsker du kontakt til en eller flere åndlige vejledere?

Vil du gerne forandre og ændre dit liv?

Så er en regression/forandringsrejse et værktøj der kan hjælpe dig. Udfordringen er nemlig, at vi i vores dagsbevidsthed ikke kan huske alle de ting vi har lært i tidligere liv, eller har fortrængt hændelser fra barndommen. I en regression går den "rejsende" tilbage til et tidligere liv, eller tilbage i "nu-livet" for at forandre og få forståelse for mønstre, tanker og adfærd. Vi er summen af alle vores liv og de prægninger de mennesker vi har mødt i vores liv har givet os. På den måde kan vi sige, at vi alle er sammensat af arv, miljø og tidligere livs erfaringer.

Ofte kan man finde årsagen til vores nu-livs udfordringer i tidligere liv eller den tidlige barndom. Ikke alle mønstre stammer fra tidligere liv, men kan komme fra vores barndom, teenageår, eller andre begivenheder i nulivet, derfor er det nogle gange nødvendigt at kigge i nulivet.

I en regression spoler man ”tiden” tilbage og kigger på tilstande der har sat sig så dybt at vi er præget af dem i vores nu-liv og så vil vi arbejde på at forandre, og jeg vil give dig værktøjer med, så du efter sessionen kan arbejde videre med processen på egen hånd.

Men husk at arbejdet er dit og du må forvente at skulle arbejde med dig selv i en periode efter en session.