Parterapi

I et parterapiforløb hos mig, arbejder vi med at give kærligheden de bedste betingelser for at blomstre. Hvis kærligheden mellem jer som par trives, er det fordi der er flow i følelserne mellem jer, hvilket skaber et tæt samvær. Jo bedre I er til at give udtryk for jeres længsler og behov og jo mere åbenhed og generøsitet, der er i jeres forhold – jo bedre vilkår giver I jeres samliv.

Ofte har problemerne i parforholdet eksisteret i længere tid, før man søger hjælp. Gentagne konflikter, frustration og opgivelse er kendte scenarier i dagligdagen hos par, der har været sammen i længere tid. Ofte forsøger parret selv at løse problemerne i forholdet. Et udfald heraf kan være flere skænderier og derved større afstand til hinanden, mindre fortrolighed og ingen nærhed. I parterapi kan et af fokusområderne være at få jer tættere følelsesmæssigt forbundet igen, og blive bedre til i den daglige kommunikation at sige til og fra. Det kan jeg hjælpe jer med.

Parterapi styrker kommunikationen

En af mine fornemmeste opgaver som terapeut er at mindske misforståelser, afstand og konflikter imellem jer. Jeg er altid nærværende, omhyggelig og har lang erfaring med at gøre svære snakke konstruktive samt at dele mine iagttagelser med jer. I parterapi arbejdes der ofte med, hvordan I som par kan komme til at tale konstruktivt sammen, og forstå hvad den anden (og I selv!) siger. Det kan være én af forudsætningerne for at kunne acceptere uenighed og forskellighed.
Når I har samtaler med mig, vil I få sparring og redskaber til at komme tættere på hinanden, og løse de problemstillinger, som I kæmper med i jeres parforhold.