Hypnose


Professionel Hypnose / Terapi


HVOR MANGE SESSIONER ER NØDVENDIGE?


De fleste mærker hurtig en dyb og postiv effekt med moderne hypnoterapi. Når du vælger at indgå i et forløb, hvor du får bearbejdet udfordringerne i din hastighed, er mine erfaringer at resultatet oftest overstiger folks forventninger. Dette skyldes især investeringen i dem selv og villigheden til at gøre en indsats undervejs.

Med en typisk forløbslængde på blot 4 hypnoterapi sessioner får du en gennemprøvet hypnose tilgang, der skaber stor succes. Dette forløb bearbejder grundigt din problemstilling fra flere vinkler og tager kærlig hånd omkring de underliggende årsager.


Book dit hypnoseforløb nu! Mærk den hurtige positive effekt. Lad os sammen skabe den du ønsker at være i fremtiden. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?
Du kan altid ringe, men for at være sikker på at træffe mig, så book din samtale på forhånd – Se boksen til højre for denne tekst.

1 session

Kr. 1.500,-

For dig som ønsker at betale pr. gang eller som i forbindelse med første session, gerne vil træffes din endelig forløbs beslutning i samråd med mig


RygeSTOP

Kr. 1.800,-

Bliv røgfri med Hypnose!
Er du motiveret og ønsker at slippe ryge vanen. Så gør det for dig selv og tag kontrollen tilbage i dit liv. Typisk rygestop forløb kun 1-3 sessioner.


Beløbet dækker første session. Er det nødvendigt med opfølgende sessioner, er prisen kr. 600,- pr session.

4 sessioner

Kr. 4.800,-

Standard Bachhusets hypnoterapi forløb, der målrettet håndterer de fleste problemstillinger. Få bearbejdet de underliggende årsager i ét effektiv forløb


Regression (tidligere liv)

Kr. 1.600,-

Oplev tidligere liv, som giver mening og betydning for dit nuværende liv. Regressionsterapi er en naturlig og sikker metode, som kan opleves af alle med interessen.
Varighed ca. 2 timer

* Skal udfyldes

NYHED !

- Klinikken har fået nyt telefonnummer som er:


Tel: 41 100 515


- Du kan nu få konsultationer via min video platform. Få konsultationen bragt hjem til dig i stuen.