Hypnoterapi

Hypnoterapi

Hypnose med et terapeutisk formålHvad er hypnoterapi?


Hypnoterapi er en tovejs proces mellem terapeut og klient – et professionelt partnerskab

Hvad er hypnoterapi? Det spørgsmål bliver jeg ofte stillet. Jeg guider dig ind i hypnose og herefter laver jeg terapi imens du er i hypnose. Du kan ikke blive hypnotiseret medmindre du tillader at det sker – det er en yderst vigtig pointe. Selvom du er hypnotiseret kan INGEN hypnotisere dig til noget andet end det der er aftalt på forhånd. Det kalder man også kontrakten, som der er imellem klient og hypnotisøren.


Hvad med mennesker som deltager i hypnose shows?

Til hypnose shows kan der være nogen som indlever sig i at de er en berømt sanger, eller tror de sidder i en måneraket på vej ud i rummet. De mennesker gør det fordi det er helt indforstået med dem og de ønsker at gøre det. De er valgt til at deltage i showet.

Generelt laver hypnoterapeuter terapeutisk arbejde. Scenehypnose er meget anderledes. Det er en form for underholdning.


Hvad er det typiske folk ønsker behandlet med hypnoterapi?

Det er faktisk alle de problemer som folk normalt vil gå til en psykolog eller en psykoterapeut med, det kan være man har angst, eller en fobi overfor edderkopper. Den meste udbredte fobi er en fobi som handler om at tale offentligt overfor en forsamling. Det kan man lave terapi på i hypnose – derfor hedder det Hypnoterapi.


Hvor mange behandlinger?

Regn med ca. 2 til 5 behandlinger – det endelige antal behandlinger er afhængigt af det problem du ønsker behandlet. Det bedste resultat opnås ved at være åben overfor de forslag jeg giver når du er i hypnose og modtager hypnoterapi. Du vil få løst de problemer du kommer med permanent så du undgår tilbagefald.