Healing

Healing

Reiki , Alkymi, Hvidt Lys og en intuitiv energi kun til digHvad er healing?


Healing betyder at gøre hel. Healere arbejder ud fra kendsgerningen, at alt er energi og at healing er mulig gennem energetisk påvirkning. Energierne går ind og afbalancerer på både det fysiske, psykiske og det spirituelle plan.

 

Formålet med healing er i al sin enkelthed, at genskabe balance i din krop.

Den skal give dig en god oplevelse i kærlighed og glæde, give dig modet tilbage og give dig kræfter til at genskabe et harmonisk liv gennem universets kræfter.

Healing påvirker både krop, sind og sjæl hen imod nye balancerede tilstande af større helhed.

Energien genskaber din forbindelse til sjælen, giver dig adgang til dit sjælspotentiale og aktiverer din egen evne til selvhealing.


Healing er smukt. Healing er kærlighed. Healing er og kan kun være positivt.

Der vil blive åbnet op for at du kan komme tættere på dit livsformål og du vil opleve større synkronitet i din hverdag. Transformationen vil give dig øget indre styrke, udvide din bevidsthed og styrke din medfølelse.


Ny energi tilføres celler, meridianbaner, chakraer og aura.

Ny energi rekonstruerer og genopbygger det, der er gået i stykker.

Ny energi genskaber cellernes evne til at kommunikere med hinanden.

Ny energi aktiverer dit dna

Ny energi åbner sindet til at se udfordringer på nye måder og fra nye vinkler.


Formålet med healing er at åbne op for de blokeringer, der har manifesteret sig i fysiske eller psykiske symptomer og igen få energierne til at flyde frit.

 

Stress, traumer, angst, manglende selvværd og lignende kan skabe en ubalance som på et eller andet tidspunkt manifesterer sig som en sygdom.

 

Ligeledes kan "mekaniske" skader, infektioner og lign., selv efter tilsyneladende heling, efterlade "aftryk" eller ubalancer i kroppen.

 

Healing er med til at vi kan få en nemmere og bedre hverdag, at blive mere glade, mere positive, at få forløst ting som man evt. måtte have til at sidde og blokere, at mærke sig selv meget mere, nemlig - at blive hel.

Mine priser finder du ved at logge ind i min online-booking. Du kan godt logge ind, uden at bestille tid.