Konsultation, Børn

Konsultation for børn under 18 år

Denne konsultationsform vælges ved alle problemstillinger i forhold til børnHos bachhuset er børn i alle aldre velkommen og jeg elsker, at arbejde med børn.


Største parten af de børn, som får min hjælp er dog særligt sensitive. 80 procent af de børn som kommer i et forløb hos mig, er sensitive børn i alderen 10 til 15 år. Det er ikke noget jeg har bestemt, men det er omvendt i den aldergruppe, det er nemmest at skabe forandringer.


Børnene kommer hos mig for at få hjælp til at kunne klarer, at være i en verden som ikke er indrettet til særligt sensitive mennesker.


Sensitive børn kommer ofte i længere forløb. I starten kommer barnet hver 3. uge og efter 4-6 konsultationer bliver det måske hver 6 uge. Det vil dog altid basere sig på en individuel vurdering.


Der kommer selvfølgelig også andre børn i klinikken. Det kan være børn med bogstav-diagnoser eller børn med mere fysiske problemer. Det kunne være dårligt immunforsvar, øreproblemer, gentagne halsbetændelser, vokseværk, koncentrationsbesvær, depression, søvnproblemer, Night Terror, Angst og PTSD.


I forhold til børn, så er det meget mere enkelt at hjælpe børn, fordi de ikke har så mange falske overbevisninger som voksne. Børn mærker når de bliver mødt af mig, at jeg har lysten og evnerne til at hjælpe dem, og derfor opnår man hurtigt gode resultater. Når vi i spirituel forstand siger, at ting går hurtigt er det som regel et års tid. Det er selvfølgelig ikke lige så hurtigt, som når en læge giver en pille. Forskellen er naturligvis at jeg arbejder med årsagen til problemet og lægen dæmper symptomet men kommer ikke med nogen løsning. Derudover får barnet en masse andre gevinster ved at gå i et forløb hos mig. Ofte ser man gevinsterne længe før det konkrete problem er løst.


Når det gælder særligt sensitive børn, vil det være en god idé at de samtidig med et personligt forløb indgår på et af mine kurser for sensitive børn.


Har du spørgsmål i forhold til DIT barn, er du velkommen til at ringe eller skrive.Mine priser finder du ved at logge ind i min online-booking. Du kan godt logge ind, uden at bestille tid.