Behandling af børn & Unge

Et par eksempler på, hvad jeg mest hjælper børn og unge med:
Panik angst, Social angst, Generel angst, Depression, Dårligt Selvværd, OCD, Skoleangst, Ensomhed, Hudproblemer, Fordøjelses problemer, Søvnproblemer, Vokseværk, Pubertets problemer (testikelsmerter og menstruationssmerter). Muskelsmerter, Hovedpiner, Meen efter hjernerystelse og mange andre ting. Dette er de mest forekommende grunde til, at forældre opsøger hjælp til deres børn og unge.

Der findes ikke en drejebog for hvordan en behandling foregår. Alligevel er der selvfølgelig elementer som altid går igen.
I mødet med børn under 12 år, er forældrene som regel med i konsultationen. Hvis barnet er fyldt 12 år, starter vi med en samtale i min dagligstue, hvor vi taler om barnets situation. Hvis jeg fornemmer at barnet har nok tillid til mig, venter mor/far i stuen, mens jeg tager barnet med op i klinikken. De 12 år er en tommelfingerregel og det beror altid på en vurdering.

Behandlingen tager også udgangspunkt i barnets modenhed. Mindre børn kan selvfølgelig ikke indgå i et kognitivt forløb og derfor anvender jeg billedsprog, homøopati, Bach remedier, healing og og små guidede meditationer.

Teeagerer er ofte modne nok, til at indgå i et egentligt samtale terapi forløb. Disse forløb støttes også af homøopati og healing og muligvis også hypnose, hvis det skønnes nødvendigt.