Workshop HSP børn

Workshop for sensitive børn

Udbydes i to aldersgrupper  9 til 12 år og 13 til 18 år.Er dit barn særligt sensitiv?


Kender du allerede svaret, er du kommet det helt rigtige sted. Er du i tvivl, klik her


Sensitive børn, er ikke syge eller vanskelige. Sensitive børn bliver bare meget hurtigt overstimuleret og reagere måske lidt voldsomt på det. Derfor har jeg sammensat en workshop, hvor der er lagt vægt på at børnene lære nogle praktiske øvelser, som hjælper dem med at få ro i hoved og krop.


Disse børn skal være i en verden, hvor der er alt for meget fart på, alt for meget man skal forholde sig til og alt for meget man kan sammenlige sig med. Det er et livsvilkår, der ikke lader sig ændre. Derfor er den største gave vi kan give disse børn, først og fremmest en forståelse af, at de ikke er de eneste der har det sådan. Dernæst give dem værktøjer som er praktisk anvendelige og lette at bruge i  hverdagen.Bachhuset tilbyder en endags workshop, hvor børnene får:


- 4 praktiske værktøjer, som hjælper dem med at få ro i hoved og krop, samt at få mere overskud både til skole og andre sociale arrangementer.


- Energiarbejde, hvor børnene sammen tilfører positiv energi.


- En gennemgang af, hvad vil det sige at være sensitiv, og hvordan oplever man det selv?


- Hvad er det positive ved at være sensitiv?


- En guidet meditation, hvor barnet kan få svar på stort og småt, som måtte fylde i barnet.


- Spørgetid. Der kan stilles spørgsmål til underviseren og hjælpelærer og børnene får mulighed for dele deres egne oplevelser. Læg mærke til ordet ”mulighed”, der vil ikke være et krav om det.


Lidt praktisk:

- Pris for deltagelse kr. 600,- Beløbet betales senest 5 dage før workshoppen

- Bachhuset tilbyder en let frokost bestående af sandwich, frugt og grønt. Hvis dit barn er kræsen, vil det måske være en fordel af give den mad med, som barnet godt kan lide.

Undervisningstiden er fra kl. 10 til 15 og workshoppen afholdes på en lørdag eller søndag


Kommende workshops:

7. april: Børn fra 9 til 12 år

21. april: Børn fra 13 til 18 år


Tilmelding: - Hvis du er på facebook vil jeg elske, hvis du vil klikke deltager her. Hvis ikke så bestil din plads ved at sende en mail via min mailformular under kontakt.Underviser: Marcus Bach


Hjælpelærer: Under workshoppen deltager en tidligere kursist, som hjælpelærer. Han er 17 år, og har været igennem et langt forløb, med depression, som følge af ikke at få den rigtige forståelse som særligt sensitiv. I dag er han i en fantastisk balance med sig selv og ønsker, at hjælpe andre sensitive børn og unge. Af hensyn til fortrolighed, oplyses der ikke yderligere personlige informationer her, men de børn som deltager får naturligvis hele denne fantastiske historie.