Børn får hjælp

Børn får hjælp hos BACHHUSET

Giv dit barn friheden tilbage


Bachhuset har også tilbud til børn. Det gør altid et særligt indtryk på mig, når børn har det svært. Derfor er det en særlig glæde hver gang forældre vælger, at kontakte mig frem for at fylde deres børn med medicin. For mig personligt er det utroligt givende og se børn blive helt fri for deres ”problem”.

BACHHUSET STØTTER

Hvad er det jeg ser oftest i min klinik? For de helt små børn er det mest forekommende kolik. For de lidt større børn er det nok angst som er det mest dominerende. Angst har mange former, det kan være for mørke, for at være alene, det kan være angst for fremmede, angst af ukendt art og listen kan være lang. Det kan være astma/allergi, at tisse i sengen, hovedpine, bumser, vorter, træthed, indlæringsproblemer, taleforstyrrelser herunder stammen, koncentrationsbesvær og ADHD, for at nævne nogle af de mest forekommende ting. Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dit barn, så ring og få en snak med mig.


Behandling af børn tager naturligvis udgangspunkt i, hvor barnet er i sin udvikling. Meget små børn behandler jeg ofte med Homøopati eller Bachs blomster remedier. Lidt større børn vil meget ofte have let ved at modtage hypnose, hvilket ofte giver øjeblikkelige resultater.


En af mine forcer som terapeut er, at jeg altid har haft utroligt let ved at skabe tillid, især i forhold til børn, og netop i en terapisituation er tilliden naturligvis meget vigtig.


Børn


Behandling af børn tager naturligvis udgangspunkt i, hvor barnet er i sin udvikling. Meget små børn behandler jeg ofte med Homøopati eller Bachs blomster remedier. Lidt større børn er meget ofte lette at hypnotisere, hvilket giver øjeblikkelige resultater.

Af hensyn til børnene har jeg åbent om aftenen og i weekender.


Bestil tid online