Om Børn

Børneforløb hos Bachhuset

Hvad, Hvordan og HvornårHvad sker der, når man søger hjælp til sit barn?

Først og fremmest er det vigtigt at gøre sig klart, at det ikke kun er barnet der har et problem. Det er hele familien. Så selvom jeg arbejder med barnet, kan det være nødvendigt at jeg også skal arbejde med en eller begge forældre, for at hjælpe barnet bedst muligt.


En børnekonsultation er selvfølgelig tilpasset barnets behov. Små børn vil ofte gerne have en eller begge forældre med i konsultationen, hvilket også er ok første gang. Men i de efterfølgende konsultationer, må der kun være en af forældrene til stede, for at jeg fokusere på barnet.

Når børn når 11 – 12 års alderen, vil det ofte være en fordel at forældrene venter i venteværelset. Det er dog altid efter aftale med barnet, og først når jeg kan mærke at barnet er tryg ved at arbejde med mig, hvilket heldigvis sker meget hurtigt.


Hvordan foregår en konsultation?

Et forløb indledes med en telefonsamtale med en af forældrene, før den egentlige konsultation. Det vil være en fordel hvis du skriver lidt ned om barnets opvækst og oplevelser inden vi ses. Særligt må du meget gerne beskrive hvordan fødslen er forløbet.


Den egentlige konsultation, foregår ved at vi starter med at tale. Jeg vil skabe tillid ved, at tale med barnet. Når jeg har de informationer, jeg skal bruge, vil barnet typisk skulle ligge på behandler briksen, mens jeg tester forskellige homøopatiske midler, og kosttilskud.

Derudover tester jeg barnet for forskellige følelser og situationer, for at blive helt klar på hvad det er barnet oplever. I denne behandling kan der indgå, massage, healing, hypnose og hvad jeg ellers vurdere kan hjælpe barnet. Jeg vælger altid behandlingsform efter, hvad jeg kan mærke barnet har brug for og vil være med til.


Hvornår kan man se resultater?

Det er meget svært at sige noget om, hvor hurtigt tingene virker og det kommer selvfølgelig også an på hvad problemet er.

Ofte ser man positive ændringer efter 2-3 behandlinger, andre gange skal der måske 6-8 behandlinger til. Flere af mine børnefamilier har været kunder hos mig i flere år, men de kommer måske så kun 4 gange om året til et ”servicetjek”.


Et typisk forløb vil se sådan ud:

1) Telefonsamtale om, hvad jeg skal hjælpe med

2) Første konsultation

3) To uger efter – konsultation, med opfølgning på hvad der er sket og evt. justering af forløb.

4) Herefter bestilles konsultationer med 3 ugers mellemrum, med mindre andet aftales.

Mine priser finder du ved at logge ind i min online-booking. Du kan godt logge ind, uden at bestille tid.